Atatürk İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Bilime ve bilimsel çalışmalara açık,ezber dayanmayan,öğrenme isteği kazanmış; Özgür düşünen ,kendine güvenen,sorunlarını çözebilen,bireysel farklılıkların farkında; Başkalarının haklarına saygılı ,takım çalışmasını benimsemiş,ülkesine ve çağına sorumlu ; Bir üst öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi,beceri,tutum ve davranışları kazanmış; Sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline getirmiş; Bireyleri özveri ve özenle yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00-14.45
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bergamaataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Selçuk Mah. Ergün Şenlendirici Cad. No30 35700 Bergama/İZMİR

Öğretim Şekli :Tekli eğitim uygulanmaktadır.

Adres - Selçuk Mah. Ergün Şenlendirici Cad. No30 35700 Bergama/İZMİR

Ulaşım Okulumuza ulaşım yaya ve şehir içi dolmuşlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine de 110 km. mesafededir.